Пятница, 19.04.2024, 22:21
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Октябрь » 10 » "Таврія" - володар Суперкубка Великоолександрівського району. ФОТО
09:10
"Таврія" - володар Суперкубка Великоолександрівського району. ФОТО

     6 жовтня 2018 року. Велика Олександрівка. Стадіон «Колос». Фінальний матч Суперкубка району. Температура повітря + 18. Сонячно. 200 глядачів

«Таврія» Мала Олександрівка – ФК «Біла Криниця» – 1:1 (1:1, пен. 3:2)

Арбітр: Олександр Москаленко (Велика Олександрівка).

«Таврія»: Артем Остапчук, Валерій Малюта, Олександр Власов, Олександр Салтан, Микола Вельгун, Віталій Гречаний, Євген Бєловол, Іван Шпірка, Володимир Білий, Олег Нежлутченко, Ілля Гут.

 «Біла Криниця»: Андрій Скирденко, Антон Бондаренко, Вадим Петренко, Антон Долина, Вадим Акопян, Вадим Бережний, В`ячеслав Педь, Максим Таршиков, Роман Лафета, Роман Сіленко, Ігор Іванчук, Роман Романенко, Станіслав Кулик, Олександр Щетина, Олександр Шмідт.

Голи: Микола Вельгун (4 хв.) / Станіслав Кулик (15 хв. з пенальті).

Післяматчеві пенальті: у «Таврії»: забили - Володимир Білий, Валерій Малюта, Віталій Гричаний; не забили – Іван Шпірка (воротар), Олександр Салтан (штанга). У «Білої Криниці»: забили – Олександр Шмідт, Роман Сіленко; не забили – Роман Лафета (повз ворота), Вадим Петренко (повз ворота), Роман Романенко (воротар).

 

     Теплого осіннього дня чемпіон району ФК «Біла Криниця» та володар Кубку району «Таврія» Мала Олександрівка в очному протистоянні визначали хто  стане володарем Суперкубка району 2018 року.

     Суперники добре знали можливості своїх опонентів: в цьому сезоні вони вже зіграли 2 зустрічі в яких перемогу одержали білокриницькі футболісти - аматори.

     Матч розпочався з активності «Білої Криниці», але перша контратака «Таврії» закінчилася взяттям воріт. Це Микола Вельгун зльоту наніс точний удар з лівого флангу атаки.  Не дивлячись на пропущений гол білокриничани продовжували планомірно тиснути на захист суперників.  Зупинка гравця суперників з порушенням правил призвів до пенальті, який реалізував Станіслав Кулик.

     У другому таймі суперники помінялися ролями і вже малоолександрівці систематично тиснули на захист опонентів. На полі точилася різка, безкомпромісна боротьба, в якій суперники не шкодували друг друга.  Гравці команд діяли в одному стилі: навіси на карну площадку суперника та мінімум гри в центральній фоні. Але така активність не принисла результата командам.

     В серії одинадцятиметрових ударів кращими були футболісти та воротар «Таврії» з Малої Олександрівки, які вперше стали володарями Суперкубку району.

     Голова федерації футболу району Олександр Федорович Москаленко, він же  спонсор фіналу, нагородив команди та окремих гравців кубком та грамотами.  Кращими гравцями матчу було визнано Артема Остапчука з «Таврії» та Антона Бондаренка з «Білої Криниці».

     Футбольний сезон закінчується розіграшем Кубку федерації футболу (Кубок закриття сезону). 13 жовтня в першому турі зустрінуться: «Біла Криниця» - «Таврія», «Колос» - «Бруклін», «Скіф-поліція» - «Оскар» та «Інгулець» - «Легіон».

 

О. Москаленко – молодший,

голова комітету з проведення

змагань та арбітражу районної

федерації футболу

Просмотров: 428 | Добавил: Лесничий | Теги: Суперкубок Великоолександрівського | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua