Пятница, 19.04.2024, 12:36
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Сентябрь » 22 » Турнір на призи майстра спорту Анатолія Лебідя
12:30
Турнір на призи майстра спорту Анатолія Лебідя

     У кінці минулого тижня в обласній дитячо-юнацькій лізі було проведено відкритий обласний турнір з футболу сезону 2014/2015 рр. на призи майстра спорту з футболу Анатолія Лебедя серед команд юнаків 2003/2004 рр.н.

     Як відомо, Анатолій Григорович Лебідь протягом декількох років був тренером та гравцем команди «Колос» Скадовськ, яка була чемпіоном та володарем кубка області, чемпіоном ЦР ДСТ «Колос» та призером ЦР ВДСТ «Урожай». До того ж він був чемпіоном Радянського Союзу серед команд І ліги у складі команди «Зоря» Ворошиловград, грав за команду «Зірка» Кіровоград, багато сезонів був провідним гравцем команди «Локомотив» Херсон, яка збирала у 60-і роки минулого століття 15-тисячні аудиторії уболівальників майже кожного домашнього матчу.

Організатори турніру запросили на змагання команди Херсонщини, Миколаївщини, звідки родом Анатолій Григорович, Луганщини,  Вінниччини, Одещини, Кіровоградщини, Київщини – всього 20 команд.

Але команди з поза меж  Херсонщини бояться їздити в Скадовськ з відомих причин і тому в змаганні узяли участь 9 команд з нашої області.

Паралельно з турніром проходили змагання І туру чемпіонату області з футболу сезону 2014/2015 рр. серед команд дівчат 2001/2004 рр.н. ХОДЮФЛ, у якому узяли участь 6 дівочих команд.

Організували і провели змагання Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України і Херсонська обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

Змагання відбулися за організаційної підтримки управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Олександр Маломуж) та підприємства об’єднання громадян «Навчально-спортивна база «Скадовськ» (директор Леонід Пасічник).

Урочисте відкриття турніру пройшло спільно з відзначенням Дня фізичної культури і спорту в Скадовському районі на стадіоні «Колос» НСБ «Скадовськ».

На урочистий захід були запрошені також ветерани Скадовського футболу, які грали під керівництвом Анатолія Григоровича та поряд з ним.

На урочистому відкритті привітали учасників та вручили подяки, почесні грамоти і цінні подарунки Анатолію Григоровичу, ветеранам Скадовського футболу та кращим фізкультурникам і спортсменам району:

- Юрій Бобилєв, голова Скадовської райдержадміністрації, якого запросив в Скадовськ, як гравця команди «Колос», саме Анатолій Григорович;

- Олег Старенький, голова Скадовської районної ради;

- Олександр Гавриш, міський голова м. Скадовськ, який вручив також всім учасникам дитячих футбольних змагань солодкі призи;

- Володимир Давиденко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Скадовської райдержадміністрації;

- В’ячеслав Роль, голова Херсонська обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, виконавчий директор обласної дитячо-юнацька футбольної ліги, головний суддя змагань.

У турнірі узяли команди:

-  «Динамо - Дар’ївка» Білозерський район (Херсонська ОКДЮСШ «Колос»);

- «Освіта - 1», «Освіта - 2», «Освіта - 3» м. Херсон (комплексна ДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

- «Кристал» м. Херсон (СДЮСШОР з футболу «Кристал» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

- «Темп - Преображенка» Чаплинський район (Херсонська ОКДЮСШ «Колос»);

- «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради);

- «Джарилгач - 1» і «Джарилгач - 2» Скадовський район (Скадовська РК ДЮСШ).

За регламентом змагань команди були розділені на 3 відбіркові групи А, В, С по 3 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

У ІІ раунді команди, які посіли перші місця в групових змаганнях розіграли між собою у підгрупі «Вікторія» за коловою системою у одне коло призові місця, аналогічно команди, які посіли другі місця у групових змаганнях, у підгрупі «Надія» розіграли – ІV - VІ підсумкові місця, а команди, які посіли ІІІ місця у групових змаганнях, у підгрупі «Віра» розіграли VІІ - ІХ підсумкові місця (результати матчів та турнірні таблиці  додаються).

У результаті проведених змагань чемпіоном відкритого обласного турніру з турнір з футболу сезону 2014/2015 рр. на призи майстра спорту з футболу Анатолія Лебедя серед команд юнаків 2003/2004 рр.н, стала команда «Кристал» м. Херсон (тренер команди Андріан Золотов, директор ДЮСШ Анатолій Жосан).

Чемпіонами стали юні футболісти Євгеній Біденко, Андрій Демиденко, Данило Крицький, Олександр Фомін, Семеон Ткачук, Ілля Мусихін, Сергій Лазаренко, Роман Каленюк, Родіон Нікіфорчук, Давид Борейко, Даніїл Потапкін, Даніїл Жульов.

Срібний призер – команда «Освіта - 3» м. Херсон (тренер Олександр Любінський, директор ДЮСШ Олена Любовецька), бронзовий – команда «Динамо - Дар'ївка» Білозерський район (тренер Ігор Кузь, директор ДЮСШ Володимир Маломуж).

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи/кубки, медалі, дипломи, вимпела ХОДЮФЛ, командам, що посіли ІV та VІІ місця – кубки, дипломи та вимпела ХОДЮФЛ.

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

на знімку: "Кристал" - чемпіон! Фото В. Роля

Просмотров: 979 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua