Четверг, 28.03.2024, 10:57
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Март » 31 » Турнір на радість дітям
20:38
Турнір на радість дітям

     29 березня 2014 року в спортивній залі Каховської ДЮСШ відбувся перший відкритий дитячий турнір з міні-футболу «Слава Україні!», в якому взяли участь команди, складені з  юних футболістів 2006-2007 років народження.

     Організатори змагань: Каховська дитячо-юнацька спортивна школа відділу освіти, відділ у справах молоді та спорту міської ради, та при спонсорській підтримці київських кафе «АУТПАБ» та Brasserie «Подшоffe» і особисто колишнього вихованця Каховської ДЮСШ Дмитра Дубаса. Високий організаційний рівень турніру забезпечувала бригада арбітрів у складі легенди каховського футболу Василя Росошика, майстра спорту Дмитра Кузнєцова та  Романа Повха.

     В турнірі взяли участь шість команд Херсонщини: Каховка-1 та Каховка-2 (тренери-представники В.Лілик та Д.Кузнєцов), «Освіта» (Херсон), «Кристал» (Херсон), «Освіта» РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (Берислав), В.Лепетиха.

            Змагання розпочинаються з урочистої церемонії відкриття: звучать привітальні слова юним учасникам від організаторів та почесних гостей турніру, для всіх присутніх і, особливо, юних футболістів настає хвилюючий момент – лунає Гімн України!

            А далі - запеклі футбольні баталії: одинадцять захоплюючих футбольних матчів майбутніх «зірок» українського футболу. На попередньому етапі команди змагалися у двох групах за коловою системою. В першій групі – Каховка-1, «Освіта» (Херсон) та команда з В.Лепетихи. У другій групі – «Кристал» (Херсон), «Освіта» (Берислав) та Каховка-2. За підсумками безкомпромісних поєдинків у І групі перше місце посіла херсонська «Освіта», на другому – В.Лепетиха, на третьому – Каховка-1. В іншій групі перемогу святкувала команда «Кристал» (Херсон). На другому місці – «Освіта» з Берислава, на третьому – Каховка-2.

            Настала пора вирішальних матчів. У першому півфіналі «Освіта» (Херсон) переграла суперників з Берислава, у другому херсонський «Кристал» здолав команду В.Лепетихи. У грі за 5-6 місце зустрілися дві каховські команди, а перемогу здобули футболісти Каховки-2 з рахунком 2:0.  В матчі за «бронзу» турніру у напруженій боротьбі «Освіта» (Берислав) з мінімальним рахунком здолала команду В.Лепетихи – 1:0.

            І нарешті, «великий фінал» маленьких футболістів: «Освіта» (Херсон) – «Кристал» (Херсон). Цікава і безкомпромісна боротьба у вирішальному матчі, безліч небезпечних моментів та, як підсумок, бойова нічия в основний час – 2:2. Долю першості в турнірі вирішила серія післяматчових пенальті: з рахунком 2:1 перемогу вибороли юні футболісти херсонського «Кристалу». Їхні земляки з «Освіти» - «срібні» призери турніру.

            Кращим гравцем турніру було визнано Дениса Помигайлова («Кристал»), кращим воротарем – Давида Горбаня (Каховка-2), кращим форвардом – Ярослава Садового («Кристал»), кращим оборонцем - Олександра Білоуса («Освіта» (Херсон), кращим бомбардиром турніру – Кирила Перегудова («Освіта» (Херсон), кращим тренером – Сапронова Л.В. (В.Лепетиха). «Призом глядацьких симпатій» було відзначено єдину дівчину у складі команд-учасниць – Віталіну Булат (В.Лепетиха).           Лауреати по номінаціях відзначені почесними дипломами та призами. Команда-переможець та команди-призери нагороджені почесними Кубками і дипломами, а всі команди-учасники – солодкими призами від організаторів і спонсорів.

            Безліч яскравих емоцій та приємних спогадів залишилося у юних футболістів від цього турніру. Дякуємо найкращій грі у світі, що об’єднує всіх нас!

 

В.Росошик,

інструктор з фізичної культури

с/к «Олімпійський»,

арбітр турніру

Фотоматеріали турніру див. у розділі "Фотогалерея"

Просмотров: 591 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua