Пятница, 19.04.2024, 18:46
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Март » 16 » Турнір з футзалу пам’яті фуболістів Каховщини
18:07
Турнір з футзалу пам’яті фуболістів Каховщини

     15 березня 2015 року в спортивному залі каховського КЗ «ДЮСШ» відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (40 років і старші), присвячений пам’яті футболістів Каховщини. Цього року в турнірі взяли участь шість команд: збірна м. Каховки, «Тандем» (м. Таврійськ), «Скіф» (Н.Сірогози), «Азовець» (Генічеськ), «Вікторія» (Асканія-Нова) та ФК «Гопри» (м. Гола Пристань). Організатори турніру: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, КЗ «ДЮСШ» відділу освіти міської ради при підтримці ТОВ «Тройка» (мінеральна вода «Каховка»).

            Під час церемонії відкриття учасників змагань привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Футболісти та вболівальники вшанували «хвилиною мовчання» пам’ять футболістів Каховщини, які передчасно пішли з життя.         Турнір проводився за «змішаною» системою. Високий організаційний рівень проведення турніру забезпечила бригада арбітрів у складі Віктора Чухрая, Олексія Шевченка, Романа Повха та Василя Росошика. Команди-учасники жеребом були розподілені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою. Всі матчі турніру проходили у цікавій, безкомпромісній спортивній боротьбі. Ветерани футболу втратили швидкісні кондиції, але вони з легкістю компенсувалися непоступливим характером, виконавською технікою та футбольними хитрощами. У складах своїх команд виступали добре відомі вболівальникам нашої області футболісти, які за роки своєї футбольної кар’єри пограли на високому професійному та аматорському рівні, такі як: Олександр Бурковський, Костянтин Панін, Олексій Якименко, Василь Філіппов, Сергій Величко, Юрій Окул, Юрій Балицький, Ігор Штихар, Віталій Трубаєв, тощо.

            Результати ігор у першій групі:

Каховка – «Вікторія» (Асканія-Нова) – 7:0

«Вікторія» (Асканія-Нова) – «Тандем» (м. Таврійськ) – 3:5

Каховка – «Тандем» (м. Таврійськ) – 4:2.

            У другій групі ігри закінчились з таким рахунком:

«Азовець» (Генічеськ) – ФК «Гопри» (м. Гола Пристань) – 4:8

«Скіф» (Н.Сірогози) – «Азовець» (Генічеськ) – 4:1

ФК «Гопри» (м. Гола Пристань) – «Скіф» (Н.Сірогози) – 3:1.

            Матч за 5-6 місце:

«Азовець» (Генічеськ) - «Вікторія» (Асканія-Нова) - 5:4

            Матч за 3 місце:

«Скіф» (Н.Сірогози) - «Тандем» (м. Таврійськ) -  +:-

            У фінальному двобої зійшлися достойні суперники - переможці групових змагань – ФК «Гопри» та збірна ветеранів м. Каховки. Вирішальна гра виправдала найкращі сподівання любителів футболу. У напруженому та видовищному матчі каховчанам вдалося перемогти сильного суперника з рахунком 4:2. Переможцями турніру в складі збірної команди ветеранів м. Каховки стали: Юрій Балицький (капітан команди), Олександр Іванов, Ігор Плотніков, Ігор Бойко, Олексій Шешеня, Сергій Кашулін, Валерій Баранов, Олександр Забара, Віктор Дзьоба, Юрій Окул.

            Організатори змагань висловлюють подяку всім командам-учасницям, які у цей непростий час знайшли фінансову і організаційну можливість для того, щоб взяти участь у турнірі, а також за підтримку ветеранського спорту та пропаганду здорового способу життя.

С. Кашулін, заст. начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому

на знімку: команда  ветеранів м. Каховки

Просмотров: 663 | Добавил: Лесничий | Теги: Каховка, футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua