Пятница, 26.04.2024, 15:57
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Декабрь » 5 » Турнір з футзалу серед ветеранів у Каховці. ФОТО
10:51
Турнір з футзалу серед ветеранів у Каховці. ФОТО

     2 грудня в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся відкритий міський турнір з футзалу серед команд ветеранів (вікова категорія 55+).

     Змагання були організовані відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради спільно з Каховською міською федерацією футболу та відділом освіти (ДЮСШ Каховської міськради). Спонсорську підтримку в проведенні турніру надали: «Фонд Ігоря Хомінця «Знай більше!», ПрАТ «Чумак» та депутат Каховської міської ради Артем Трофимчук.

     Учасниками змагань стали команди: м. Каховка, «Енергія» (Н.Каховка), «Скіф» (Н.Сірогози) та «Азовець» (Генічеськ). Під час урочистої церемонії відкриття учасників змагань і вболівальників привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков та від імені організаторів і всіх присутніх поздоровив знаменитого каховського футболіста, а нині тренера-викладача Каховської ДЮСШ Сергія Олексійовича Дегтярьова з 60-річним ювілеєм, який він відзначив 30 листопада. Всі учасники та вболівальники долучилися до поздоровлень відомого у футбольній спільноті Херсонщини спортсмена-ветерана.

            В складах команд виступали добре відомі у минулому футболісти Херсонщини. Незважаючи на доволі солідний, за футбольними мірками, вік (багато хто з учасників розміняв не тільки шостий, а навіть сьомий десяток років), футболісти-ветерани діяли з юнацьким запалом, як у кращі свої спортивні роки. Всі матчі проходили у цікавій та безкомпромісній спортивній боротьбі. За підсумками турніру, в якому першість розігрувалась за коловою системою, перемогли ветерани новокаховської «Енергії», на другому місці – каховчане, на третьому – команда з Нижніх Сірогоз, і трохи не дотягнули до призових місць футболісти з Генічеська, мабуть самої вікової команди на турнірі.

     Кращими гравцями були визнаны:

- Сергій Величко (Н.Сірогози) – кращий гравець турніру;

- Володимир Семенко (Н.Каховка) – кращий воротар турніру;

- Ігор Цибатий (Каховка) – кращий бомбардир турніру.

     Команди-призери та кращі гравці були відзначені дипломами та призами від організаторів, а всі учасники турніру та арбітри отримали подарунки від ПрАТ «Чумак». Але найбільш вагомим підсумком турніру для команд став не результат в турнірній таблиці, а можливість дружнього спілкування старих футбольних друзів-суперників на футбольному майданчику та за його межами, а також вшанування спортивних заслуг футболіста-ювіляра – Сергія Дегтярьова.

     Організатори змагань висловлюють щиру подяку всім командам-учасницям за підтримку ветеранського спортивного руху та пропаганду здорового способу життя.

     "Футбол Херсонщини" приєднується до численних поздоровлень та бажає Сергію Олексійовичу Дегтярьову міцного здоров’я та всього найкращого.

     З ювілеєм!

С. Г. Кашулін, заст. начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому

 

Просмотров: 511 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua