Четверг, 25.04.2024, 11:34
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2017 » Июнь » 14 » В Іванівці радилися, як розвивати футбол в районі (фото)
13:45
В Іванівці радилися, як розвивати футбол в районі (фото)

     13 червня під головуванням голови районної державної адміністрації С.Довбні в приміщенні райдержадміністрації відбулась нарада з питання розвитку футболу в Іванівському районі.

     На нараді були присутніми: член виконкому Херсонської обласної федерації футболу Ю.Сердюк, заступник голови Нижньосірогозької районної федерації футболу І.Гладун, голова районної ради Л.Павленко, заступник голови районної державної адміністрації Н.Максак, Іванівський селищний голова В.Дебелий, завідуючий сектором культури, молоді та спорту В.Саманчук, начальник Іванівського міжрайонного управління водного господарства В.Щербань, голова молодіжної ради при районної державної адміністрації, депутат селищної ради Д.Петрусів, голова Іванівської федерації футболу Є.Щастливий, капітан ФК «Водовод» С.Пілецький.

     Голова районної державної адміністрації С.Довбня зазначив, що збірна команда з футболу вперше приймає участь в Першості Херсонської області з футболу серед аматорських команд. Районною державною адміністрацією були виділені кошти для участі в обласних турнірах та змаганнях. Проте, в першому колі турніру є певні не доопрацювання, так, не враховано фінансовий аспект: оплату суддівства та кошти на відрядження команди.

IMG 20170613 110139

     У своєму звернені член виконкому Херсонської обласної федерації футболу Ю.Сердюк повідомив, що вирішення фінансових питань можливе за активної участі району в державних проектах, спрямованих на розвиток спорту, залученням спонсорів, небайдужих до розвитку спорту, а також належне функціонування місцевої федерації футболу. «Все залежить тільки від вас, від вашої ініціативи, активності і бажанні підняти розвиток не тільки футболу, але й спорту в цілому на дійсно високий рівень не тільки в районі, та в області також»,- зазначив Ю.Сердюк.

     Ю.Сердюк зазначив, що на 2017-2020 роки буде розроблена обласна програма розвитку футболу. Пріоритетом в розвитку футболу та й спорту в цілому повинно стати залучення  дітей до всіх видів спорту. Але для цього потрібні спортивні дитячі школи на місцях. Саме такого пріоритету  дотримується голова Херсонської обласної федерації футболу А.Гордєєв.

     Досвідом щодо розвитку футболу в Нижньосірогозькому районі поділився заступник голови Нижньосірогозької районної федерації футболу І.Гладун, який  надав ряд корисних та змістовних порад з вирішення цього питання.

     Під час жвавого обговорення поставленого питання щодо фінансування збірної команди району голова районної державної адміністрації С.Довбня, селищний голова В.Дебелий та начальник Іванівського міжрайонного управління водного господарства В.Щербань запевнили, що збірна команда з футболу Іванівського району буде приймати участь в Першості Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року.

     Голова районної державної адміністрації С.Довбня доручив завідувачу сектору культури, молоді та спорту В.Саманчуку розробити графік виїзних та районних матчів з футболу та своєчасно анонсувати проведення футбольних матчів.

IMG 20170613 113915

     На завершення наради член виконкому Херсонської обласної федерації футболу Ю.Сердюк подарував району 5 футбольних м’ячів від Федерації Футболу України. В свою чергу голова районної державної адміністрації С.Довбня запевнив, що розвитку футболу в районі буде і надалі пріоритетним питанням.

http://stepnews.ks.ua

Просмотров: 759 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua