Вторник, 23.04.2024, 22:10
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Ноябрь » 17 » Відкритий обласний юнацький турнір, присвячений Дню працівників сільського господарства
19:23
Відкритий обласний юнацький турнір, присвячений Дню працівників сільського господарства

     15 - 16 листопада у місті Каховка на спорткомплексі «Олімпійський» відбувся відкритий обласний турнір з футболу сезону 2014/2015 років серед команд юнаків 2003/2004 років народження ХОДЮФЛ, присвячений Дню працівників сільського господарства.

     У турнірі узяли участь 8 футбольних команд юнаків цієї вікової групи, а саме:

- «Колос - Бджоляр» с. Чкалове Новотроїцький район (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»);

- «Колос - Освіта» с. Малокаховка Каховський район (Каховська районна ДЮСШ «Колос» та Каховський ДЮКФП);

- «Динамо» с. Дар’ївка Білозерський район (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»);

- «Зміна» Новотроїцький район (ДЮСШ Новотроїцького району);

- «Освіта» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва));

«Освіта» м. Херсон (комплексна ДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

- «Кристал» м. Херсон (СДЮСШОР з футболу «Кристал» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

- «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради).

     Як видно із складу учасників - їх більшість складали команди із сільської місцевості. Є сподівання, що кількість переросте в якість.

     Змагання відбулися фінансової та організаційної підтримки приватної агрофірми «Нове сторіччя» с. Фрунзе Іванівського району (директор Ігор Швед) та батьків учасників, за організаційної підтримки управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Олександр Маломуж), відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради (начальник Віктор Зубков), ДЮСШ Каховської міської ради (директор Віктор Чухрай).

     Організували і провели змагання Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України і обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

     На урочистому відкритті турніру команди привітали:

  •  Віктор Чухрай, директор ДЮСШ Каховської міської ради;
  •  Сергій Кашулін, головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради;
  •  В’ячеслав Роль, голова Херсонська обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, виконавчий директор обласної дитячо-юнацька футбольної ліги, головний суддя змагань.

     Також В’ячеслав Роль від імені голови Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України Олександра Мендуся вручив грамоти за вагомий особистий внесок в розвиток дитячо-юнацького футболу в сільській місцевості області та з нагоди Дня працівників сільського господарства Ігорю Шведу, директору приватної агрофірми «Нове сторіччя» с. Фрунзе Іванівського району, та Світлані Шишенко, заступнику директора Каховської районної ДЮСШ «Колос».

     За регламентом змагань команди змагалися за правилами клубу «Шкіряний м’яч» - 9 х 9 та були розділені на 2 групи А і В, по 4 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

     У ІІ раунді, команди які посіли І/ІІ місця в групових змаганнях розіграли між собою у матчах за системою «плей-офф» офіційні нагороди турніру, а команди, які посіли ІІІ/ІV місця в групах – V/VІІІ підсумкові командні місця (склад учасників, результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

     У результаті проведених змагань чемпіоном відкритого обласного турніру з футболу сезону 2014/2015 років серед команд юнаків 2003/2004 років народження ХОДЮФЛ, присвяченого Дню працівників сільського господарства, стала команда команда «Освіта - 2003» м. Херсон (тренер Віталій Селецький, директор ДЮСШ Олена Любовецька).

     Чемпіонами стали юні футболісти футболісти Назарій Білоченко, Ярослав Богомол, Михайло Волошин, Гліб Довгаль, Олександр Домбровський, Владислав Дробишев, Максим Дуб, Ігор Єгоров, Микола Ізмалков, Кирил Рибка, Дмитро Рязанов, Максим Падалко, Дмитро Драган, Олександр Назаров, Данило Гавеловський, Кирило Тормозов, Микита Юдін, Микита Рябуха.

     Срібний призер – команда «Динамо» с. Дар’ївка Білозерський район (тренер Ігор Кузь, директор ДЮСШ Володимир Маломуж), бронзовий – команда «Кристал -2003» м. Херсон (тренери Андріан Золотов та Олександр Сапельняк, директор ДЮСШ Анатолій Жосан).

     Переможцям і призерам були вручені пам'ятні кубки, медалі, дипломи, вимпела ХОДЮФЛ, команді, що посіла V місце – кубки, дипломи та вимпела ХОДЮФЛ, решта команд дипломи і вимпела ХОДЮФЛ, і всі команди отримали також солодкі призи від спонсора турніру Ігоря Шведа.

     Цим турніром завершується серія змагань з 5 відкритих обласних турнірів для команд юнаків 2003/2004 років народження сезону 2014/2015 років ХОДЮФЛ, у яких узяли участь 35 команд. У чотирьох з них брали участь команди лише трьох Закладів: комплексної ДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Олена Любовецька), при чому тричі команда тренера Віталія Селецького ставала чемпіоном, а команда майстра спорту Олександра Любинського двічі віце-чемпіоном, СДЮСШОР з футболу «Кристал» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Анатолій Жосан)  і команда цього закладу під керівництвом Андріана Золотова та Олександра Сапельняка завоювала повний комплект нагород – золото, срібло і бронзу та краща сільська команда «Динамо» Дар’ївка Херсонської обласної КДЮСШ «Колос» (директор Володимир Маломуж) – юні футболісти Ігоря Кузя завоювали срібні і бронзові нагороди і двічі посідали четверті місця.

     Як показали ці турніри, юні футболісти ростуть в плані спортивної майстерності прямо на очах. Показовою у цьому плані є команда «Освіта» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва: на першому турнірі на призи Анатолія Лебедя на початку вересня вона виглядала, як наспіх зібрана на автобусній зупинці, а у останньому турнірі юні бериславці вже показували осмислений футбол. І нагороди не забаряться. Але головне, що вони як і всі інші учасники грають у футбол у задоволення, хоча й у напруженому змагальному режимі. І тому ростуть, як футболісти і як мужчини.

     Ті команди, що не брали участі у жодному турнірі, вже відстають від їх учасників на крок, а то й на два-три. І де ж або коли вони будуть доганяти тих, хто попереду? У наступному спортивному сезоні з вересня 2015 року футболісти 2003 року народження вже будуть змагатися не на майданчику за розмірами "Шкіряного м’яча", а "на все" футбольне поле. І на всі банальні закиди про відсутність коштів можна тільки констатувати, що в Дар’ївці не працють фірми Рената Ахметова, Ігоря Коломойського і Віктора Пінчука, та й Національний банк України разом з Держказначейством також базуються не в Дар’ївці.

В.А.Роль,

Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

на знімку: "Освіта" (Херсон) - чемпіон! Фото В. Роля

Просмотров: 897 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua