Пятница, 26.04.2024, 07:47
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Октябрь » 26 » VІІ літні спортивні ігри молоді Херсонщини серед дівчат
15:22
VІІ літні спортивні ігри молоді Херсонщини серед дівчат

     23 - 24 жовтня 2014 року  в м. Бериславі на стадіоні «Машинобудівник» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися змагання з футболу VІІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2014 року серед збірних команд дівчат  1995/1997 років народження міст обласного підпорядкування і районів області.

     Змагання відбулися завдяки організаційному та фінансовому забезпеченню управління молоді та спорту облдержадміністрації Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Олександр Маломуж), організаційній та матеріально - технічній підтримці  відділу освіти і науки, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації (начальник відділу Валерій Корибут), Бериславської районної КДЮСШ                     ім. В.К.Сергеєва (директор ДЮСШ Юрій Сорочинський), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» та обласної дитячо - юнацької футбольної ліги.

     У цих змаганнях   взяли участь 4 кращих, за рейтингом змагань з футболу обласної дитячо-юнацької футбольної ліги, збірні команди, а саме Каховського, Цюрупинського, Скадовського та Бериславського районів.

     Усі команди представляли тільки сільські адміністративні райони, а Каховський і Цюрупинський райони – фізкультурно-спортивне товариство «Колос», Скадовський – ФСТ «Спартак», Бериславський – МОН.

     Не пощастило з погодою: з ранку 23 жовтня періщив холодний осінній дощ, температура впала до +100С і головна суддівська колегія вже планувала перенести змагання, але після 9-ї години дощ різко поменшав і дав змогу провести змагання. А на минулих молодіжних іграх Херсонщини у квітні 2012 року головним суперником команд була не весняна спека до +30 за Цельсієм.

     На урочисте відкриття змагання прибули і привітали учасниць:

- Тетяна Юшко, керівник апарату Бериславської райдержадміністрації;

- Валерій Корибут, начальник відділу освіти, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації;

- Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, голова бюджетної комісії районної ради;

- Ірина Пряхіна, головний спеціаліст управління молоді та спорту облдержадміністрації Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації;

- Вячеслав Роль, головний суддя змагання, голова обласної організації ВФСТ «Колос».

     Змагання відбулися за коловою системою (кожна з кожною) в одне коло за 2 ігрових дня (технічна документація змагань –  додається).

      Всі матчі проходили у впертій боротьбі, з великою кількістю єдиноборством, але гарний газон стадіону «Машинобудівник» не сприяв великій кількості травм, хоча й без них не обійшлося. Лише один матч закінчився з великим рахунком.

     Тренери команд зібрали під свої прапори майже усіх свої кращих вихованок, більше 10 з них грали або грають у вищій і першій лігах українського чемпіонату, а Вікторія Кислова, яка грала за Каховський район є гравцем молодіжної збірної України WU - 19 та жіночого футбольного клубу вищої ліги «Житлобуд - 2» м. Харків.

      У результаті проведених змагань чемпіоном VІІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2014 року серед збірних команд юніорок  1995/1997 років народження міст обласного підпорядкування і районів області стала збірна Цюрупинського району (тренери Сергій Зібніцький і Сергій Юдін, представник команди Анатолій Діденко, начальник команди Василь Альохін).

        Чемпіонками стали Аліна Іващенко, Тетяна Рижанок, Юлія Лата, Катерина Іванова, Любов Джафарова, Олена Кордиш, Катерина Тіптєва, Валерія Гузик, Валерія Кузнецова, Анжела Семиженко, Анна Зоріна, Тетяна Бурч, Юлія Залата, Юлія Батік, Марія Сілянська, Єлизавета Кім, Юлія Курілова.

      Срібним призером стала збірна Бериславського району (тренери Євген Авраменко, Геннадій Пузенко, представник команд Юрій Сорочинський, начальник команди Інна Вовк, бронзовим призером – збірна Каховського району (тренер Артур Гусак, представник команди Олексій Гурнаков, начальник команди Віталій Грушко).

     Команда - переможниця та команди - призерки були нагороджені пам'ятними призами (кубками) та дипломами, а гравці цих команд – медалями та дипломами управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

Головний суддя,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ                                    

В.А.Роль                                                                                                                                 

 

                              На знімку: підйом державного прапора . Фото В. Роля

         

На знімку: збірна Цюрупинського району. Фото В. Роля

Просмотров: 1141 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua