Четверг, 25.04.2024, 09:46
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2017 » Март » 13 » Віктор Богатир: "Головне - якісна підготовка до Другої ліги"
16:27
Віктор Богатир: "Головне - якісна підготовка до Другої ліги"

     Горностаївський «Мир» закінчив літньо-осінню частину чемпіонату Другої ліги на сьомому місці, із 29 очками після 18 матчів. Чим жила команда взимку? Про це розповів головний тренер «Миру» Віктор Богатир.

— Перед Новим роком, з 15 до 20 грудня, провели маленькі тижневі збори – не в Горностаївці, а в Олександрії. Вибірково зібрали наших хлопців, а також приїхали деякі потенційні новачки. Щоправда, не всі, кого ми хотіли переглянути. Дехто не прибув через низку причин.

— Є офіційні втрати?

– У нас були втрати навіть протягом першого кола. Нагадаю, з різних причин пішли воротар Роман Гурин, захисник Микита Карась, півзахисники Данило Гуральський та Дмитро Гарванко, нападник Євген Фальківський.

Ми зібралися у грудні, аби переглянути новачків, щоб знати, кого ми повинні були брати на збори. А далі вже підсилювали команду вкрапленнями за позиціями. Вийшло так, що січень пропустили, у лютому не знали, де опинимося. Тому яке завдання ставити на другу частину чемпіонату просто не знали.

На щастя, в Олександрії вдалося добре попрацювати, а ближче до початку весняної частини сезону доречно трапився Кубок кримської федерації. В Херсоні отримали практику, пограли не на зовсім звичному, але дуже якісному новому штучному покритті. Виграли цей турнір – але це не була самоціль, головне – якісна підготовка до Другої ліги.

— Які лінії хотіли підсилити?

– Нам однозначно необхідно було знайти воротаря – підписали Кулинича із «Ниви-В». У захист також шукали поповнення, хоча наша оборона вважається однією з кращих у лізі. Але резерв необхідний. Тож взяли Іздебського із «Металурга». Нам потрібно запросити двох флангових атакуючих півзахисників. Хоча попит на таких футболістів є у будь-якій команді. Ми вже спілкувались з деякими хлопцями, які сподобалися під час змагань (наприклад, Шваб і Боровик із «Скали» - ми їх запам’ятали ще з минулого сезону, коли вони грали в «Аресаналі-Київщина»). Щоправда, у деяких контракти завершуються влітку, тому відповідають: «Залюбки приїдемо, але влітку». На зборах ми переглянули хлопців, є цікаві виконавці.

— Які проблеми виникали в процесі підготовки?

— Все чудово: інфраструктура в Горностаївці відмінна. Але є проблеми саме під час сніжної зими – нам справді ніде тренуватися в Горностаївці в таку погоду. Адже потрібно проводити збори там, де є гарні поля, спортивні зали для фізичної підготовки. Витрачати зайві фінанси у січні – на початку лютого, щоб абиде провести збори, президент не хоче. Все впирається у свідомість футболістів. Ми своїй команді роздали індивідуальні домашні завдання, аби гравці їх виконували. Це лажеть від них: хочуть вони грати в футбол чи ні. Тому нам слід було попрацювати у лютому-березні до продовження чемпіонату.

— Ви вже сформували кістяк команди?

— Так, є футболісти, які проявили себе непогано. Навколо них будемо потихеньку вибудовуватися. Це захисник Ярослав Рафальський, який відіграв усі матчі. У нього не було помітних провалів. Півзахисник Владислав Савченко – футболіст, на якого потрібно рівнятися у всьому. Це ті футболісти, які формують стрижень команди. Хотілося б у другому колі побачити гарну гру від нападника Антона Яременка. І від нашої молоді: півзахисників Дениса Бондаренка, Андрія Шмата. На мою думку, що минулі півроку для них були ознайомчими в команді. Вони вже облаштувалися в команді і притерлися одне до одного, тому повинні ставати її опорою.

— Футболісти з бажанням ідуть до вашого колективу?

— Не завжди. Буває по-різному. Хтось вважає, що краще їхати закордон або ж планує у Першу лігу, до того ж, у слабкі фінансово команди, які навіть хочуть знятися з чемпіонату. Ці команди топчуться внизу турнірної таблиці. Вони не отримують там зарплату. Я їм кажу, чому не перейти до фінансово благополучної команди, на зразок нашої? Ми налагодили тренувальний процес. Нормальне проживання та харчування. Футболісти своєчасно отримують зарплати. Приходьте до нас. Будете зростати і, якщо отримаєте запрошення, то в серйозні команди. Ви допомогли нам, а ми допоможемо вам і лише побажаємо удачі.

Прес-служба ПФЛ

Просмотров: 518 | Добавил: Лесничий | Теги: Мир (Горностаївка) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua