Вторник, 16.04.2024, 18:18
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Сентябрь » 19 » Владислав Ігнатьєв: "Херсон - моє рідне місто". ВІДЕО
13:47
Владислав Ігнатьєв: "Херсон - моє рідне місто". ВІДЕО

     Герой дев'ятого туру у Другій лізі Владислав Ігнатьєв поділився враження від перемоги над запорізьким Металургом, розповів про свою адаптацією в новому колективі, а також наголосив на амбітних цілях команди.

     Матч дев'ятого туру у Групі Б Другої ліги у Херсоні очікувався з великим нетерпінням місцевими уболівальниками. Справа в тому, що у "Кристалі" змінився тренер, тоді як у "Металурга" з цим все було добре, та ще й запорізька команда останнім часом набрала хід. Але в підсумку все закінчилося для "Кристала" добре, господарі розгромили суперника 4:1. І головним героєм матчу став екс-гравець "Металурга" Ігнатьєв. Саме Владислав відкрив рахунок, після тонкої передачі Іллі Шевцова опинившись перед воротарем та холоднокровно пробивши повз нього з лівої ноги. Він же на початку другого тайму забив третій м’яч дальнім ударом. Плідно відпрацював у центрі поля, активно комбінував та за тактичною задумкою часто опинявся навіть вище за центрфорварда, таким чином протискуючи та розтягуючи захист суперників. 

- Владиславе, в матчі проти запорізького Металурга ви відзначилися двома забитими мячами, допомогли команді перемогти. Відчуваєте себе героєм?

- Вся команда дуже наполегливо працювала протягом тижневого циклу. Повністю розібрали суперника, знали всі сильні та слабкі сторони “Металурга”.  Всі хлопці були дуже налаштовані, виходили на гру з максимальною відповідальністю. Не відчуваю себе героєм, щасливий, що перемогли. Такий результат заслуга всієї команди, персоналу клубу. Хотілося порадувати уболівальників, тому не вважаю це героїзмом. У гравців була велика воля до перемоги, та ще й невдала гра в минулому турі дала нам необхідний струс.

- Команду до матчу готував Сергій Шевцов. За цей час відбулися якісь зміни в тренувальному процесі під керівництвом нового тренера?

- У Сергія Анатолійовича великий досвід. Він бачить багато дрібниць,  які впливають на гру і мікроклімат в команді. Тренер весь час допомагав нам. Хочу сказати, що Овчиннікову Олександру Олексійовичу, як дуже молодому тренеру, потрібно працювати. Я впевнений,  що у нього все вийде. Вдячний йому за роботу з нами. Сам тренувальний процес, підготовка стала інтенсивнішою.

- У моменті з першим забитий м'ячем чудову розрізну передачу віддав Ілля Шевцов, ви на швидкості увірвалися в штрафну площу і з легкістю переграли воротаря. Награна комбінація?

- Був зроблений акцент на мої вбігання в цю зону, а добре виконання передачі Іллі дало можливість забити м'яч. Вважаю, що в тому моменті більше вплинуло розуміння ігрової ситуації, ніж награна комбінація.

- Для вас цей матч був принциповим? По особливому налаштовувалися на гру проти своєї колишньої команди?

- Я був спокійний, налаштовувався як на звичайний матч. Радий  був бачити своїх партнерів, людей які працюють в клубі. Дуже багато позитивних емоцій, хотілося виграти цей матч.  Перед грою Микола Жовтюк підійшов і сказав,  що відчуває,  що я заб'ю сьогодні( тільки не сказав скільки),  але він мав рацію.

- У моменті з другим забитим м’ячем ви вирішили пробити здалеку. Відчували, що воротар дещо невпевнено себе почуває?

- Вважаю, що в тому епізоді мені пощастило, адже м'яч відскочив від газону. Дивився на повторі, на мою думку воротар повинен був відбивати, але без ударів  не буде забитих м'ячів. Зважився на удар і фортуна мені посміхнулася.

- “Кристал” переміг іменитого суперника, повністю перегравши підопічних Тарана. Напевно, найкраща гра для вашої команди в сезоні?

- Дійсно, ми провели дуже хорошу гру.  Вважаю “Металург” хорошою командою, але ми були сильнішими в той день, хоча відзначу і негативні моменти. Гравці суперника почали нервувати, стали грати дуже грубо і не красиво, не думав що до такого дійде. Образливі слова після гри дещо вплинули на настрій.

- У цьому матчі дві гольові передачі вам віддав Шевцов. Розумієте один одного з напівпогляду?

- З кожним тренуванням, грою починаємо краще розуміти один одного. Працюватиме ще більше, щоб своєю грою приносити радість нашим вболівальникам.

- Команда на своєму полі ще не втрачає залікових пунктів. За рахунок чого вдається демонструвати такі результати вдома? Підтримка вболівальників надихає вас на нові звершення?

- Вважаю в таких результатах велика заслуга вболівальників. У нас дуже хороша підтримка, все місто живе футболом. Сподіваюся, що з кожним матчем кількість глядачів на трибунах збільшуватиметься.

- “Кристал” зараз перебуває на третій позиції. Які завдання ставите перед собою в цьому сезоні? За кадровим потенціалом та інфраструктурою команда готова до виходу в Першу лігу вже цього сезону?

Перед командою стоїть завдання виходу в Першу лігу. Всі хлопці прагнуть до цієї мети.  Не знаю всіх нюансів по інфраструктурі, але за кадровим потенціалом ми спроможні виконати це завдання. Якщо ми зробимо свою справу, думаю клуб зробить все від саме залежне, щоб інфраструктура відповідала вимогам Першої ліги.

- У наступному турі ви на виїзді зіграєте проти одного з аутсайдерів Групи Б “Миколаїва — 2”. Що можете сказати про свого суперника? Як мотивуватимете себе на цю гру?

- Ми налаштовуємося на перемогу в кожному матчі, не звертаємо увагу на суперника. Нам необхідно грати в свій футбол, прогресувати, тоді і буде результат. З “Миколаївом -2” була непроста гра в Херсоні, а на виїзді нам буде ще складніше.

- Ви прийшли в команду влітку. Наскільки швидко вдалося адаптуватися в новому колективі?

- Херсон — моє рідне місто, я там всіх знаю, тому часу для адаптації мені не потрібно було.

Бліц

Народився у  Херсоні

Перший тренер — Балашов Олександр Михайлович

У Європі улюбленої команди немає, але імпонують команди, які грають в атакувальний футбол

Улюблений футболіст — Кака. Вважаю, що зараз Лука Модріч найсильніший гравець.

Цілі у футболі — намагаюся від кожного брати для себе найкраще. Головне бути людиною, а все інше можна здобути, якщо працювати над собою.

 

Прес-служба ПФЛ

Просмотров: 492 | Добавил: Лесничий | Теги: Кристал (Херсон) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua