Суббота, 27.04.2024, 01:02
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2021 » Декабрь » 29 » Володимир Лебідь: "Місце, що посідає "Кристал" перед зимовою перервою, - незаслужене"
14:48
Володимир Лебідь: "Місце, що посідає "Кристал" перед зимовою перервою, - незаслужене"

      Директор МФК «Кристал» Володимир Лебідь відповів на питання клубної пресслужби.

 

     – Володимире Анатолійовичу, ви стали директором МФК «Кристал» у липні. Розкажіть яке «господарство» Вам дісталося та скільки часу залишалося до старту чемпіонату?

     – На момент мого приходу у клубі не було жодного тренера та жодного футболіста. Тільки кілька працівників. До старту чемпіонату залишалося близько двох тижнів. Простіше кажучи не було ні часу, ні ресурсів на селекційну роботу та проведення повноцінної підготовки до чемпіонату.


– Описані умови, м’яко кажучи, можна назвати важкими. Чи ставило керівництво міста в такій ситуації якісь задачі перед вами та командою?

– Задача була зібрати команду, яка буде конкурентоспроможною у чемпіонаті навіть не зважаючи на ті обставини в яких опинився «Кристал». В свою чергу, разом із тренерським штабом, ми вирішили робити ставку на молодих вихованців херсонського футболу.

– У футбольному середовищі Херсона ходили чутки, начебто Сергій Шевченко стане головним тренером Кристала коли ви очолите клуб. Чи це правда?

– Чутки були не безпідставними. Сергій Васильович авторитетний та досвідчений спеціаліст і не стороння для «Кристала» людина. Ми дійсно контактували з ним з приводу роботи у клубі, але на момент коли в мене з’явилися повноваження зробити конкретну пропозицію він вже мав запрошення з іншого клубу, тому від цього варіанту довелося відмовитися.

Сергій Шевченко

– Розкажіть як відбувалося призначення Юрія Куліша та формування  його  тренерського штабу?

-Юрій Петрович відомий у минулому гравець «Дніпра», володар Кубка СРСР. Крім того, він має значний досвід тренерської роботи у солідних клубах та PRO-диплом UEFA. У футбольному середовищі ми мали спільні контакти. Зв’язалися з ним та запропонували очолити команду. Зазадалегідь оговорили умови в яких доведеться працювати переважно з молодими місцевими гравцями, що тільки починають свій шлях у «дорослому» футболі. Хочу подякувати Юрію Петровичу, який у таких непростих обставинах дав свою згоду прийняти команду і, як на мене провів з нею хорошу роботу. 

Юрій Куліш

– На вашу думку місце яке посідає команда перед зимовою перервою заслужене?

– Вважаю що ні. Багато очок ми втратили незаслужено, наприклад з причин про які не хочеться вкотре говорити. Досить переглянути нашу домашню гру проти ФК «Вовчанськ». Звісно багато очок не дорахувалися через брак досвіду, який тільки здобувається більшістю наших гравців. Певну кількість залікових балів втратили просто з власної вини. На мою думку, ми не дорахувалися десь 8 очок.

– Який матч вам запам’ятався найбільше?

– Виділив би кілька матчів. Перш за все це стартова гра проти «Таврії», коли, пропустивши з пенальті вже в додатковий час, показали характер та відігралися на останніх секундах. Домашня перемога над Полтавою 6:0. Звісно, в негативному сенсі запам’ятався вже згаданий матч проти «Вовчанська», незарахований «чистий» гол, два вилучення й те як достойно наші хлопці виглядали залишившись у подвійній меншості.

– Хто з гравців залишає команду?

– Станом на сьогодні, команду залишили троє гравців. Це воротар Максим Ковальов, та польові гравці Максим Крутін і Ярослав Анніч. Дякую за їх зусилля та бажаю успіхів у подальшій кар’єрі.

Зліва на право: Ковальов, Крутін, Анніч

– Чи планується підсилення на частину сезону, що залишилася?

– Звісно, ми плануємо підсилення на проблемні позиції. Вже сьогодні ведеться робота з пошуку відповідних гравців, але конкретика буде дещо пізніше.

– На який бюджет може розраховувати клуб у 2022 році?

– У грудні міська рада виділила на клуб 5 мільйонів гривень. Попереду потрібно провести певну організаційну та технічну роботу, щоб більш детально окреслити перспективи клубу.

– Задачі на завершальну частину сезону?

– Виступити якомога краще, піднятися на декілька сходинок у турнірній таблиці, щоб убезпечитися від так званої «зони вильоту» та закласти гарний фундамент для хороших виступів у наступному чемпіонаті.

– Відійдемо від офіційних питань. Досвідчені вболівальники херсонського футболу знають, що ви «кристалівець» у другому поколінні. Розкажіть про це.

– Так дійсно, мій батько, Анатолій Лебідь працював у «Кристалі» тренером, а як гравець виступав у херсонському Локомотиві, чернівецькій «Буковині», «Зірці» з Кіровограда та луганській «Зорі». У складі останньої вигравав Першу лігу чемпіонату СРСР.

Анатолій Лебідь у складі херсонського “Локомотива”

– Ваша особиста футбольна кар’єра теж була насиченою. В яких клубах встигли пограти?

– Встиг зіграти ще в Чемпіонаті СРСР за «Дніпро». Потім у складі одеського «Чорноморця» двічі ставав бронзовим призером чемпіонату України. Між Дніпром та Чорноморцем грав у рідному «Кристалі». З «Чорноморця» перейшов до владикавказької «Аланії» потім у московський «ЦСКА» в вже з нього до «Зеніту». Виступав також за «Сокіл» з Саратова й московський «Торпедо-ЗІЛ» де отримав серйозну травму та по суті завершив кар’єру у 29 років. Пізніше виступав нетривалий час у кількох командах, але це вже не суттєво.  

Володимир Лебідь у складі “Зеніта”

– Що побажаєте вболівальникам «Кристала» у новому році?

– В першу чергу хочу привітати наших відданих вболівальників з новорічними та різдвяними святами. Побажати в першу чергу здоров’я їм та їх близьким, щоб у новому році збувалися всі їх мрії й бажання, а лихо оминало стороною.

– Дякуємо.

mfckrystal.com

Просмотров: 158 | Добавил: Лесничий | Теги: Кристал (Херсон) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua