Пятница, 29.03.2024, 04:28
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Февраль » 3 » "Восход" переміг сусідок з Миколаїва
15:43
"Восход" переміг сусідок з Миколаїва

     У п’ятницю, 31 січня, в рамках підготовки до другого кола Чемпіонату України серед жіночих команд відбувся товариський матч між командами «Спартак-Оріон» та «Восход».

     За домовленістю команд матч складався з трьох таймів по 30 хвилин, що дозволило тренерам випробувати більше тактичних комбінацій.

     Суперник у наших дівчат був серйозний: команда виступає у Вищій лізі Чемпіонату України та після першого кола замикає призову трійку лідерів, та і самі футболістки старші та більш досвідчені. Але і миколаївська команда, незважаючи на досить юний вік більшості дівчат та лише дебютний сезон на Чемпіонаті України, задніх не пасе. «Спартак-Оріон» перше коло у Першій лізі закінчив у лідерах без жодної поразки, команда відрізняється своїми бойовими якостями та незламних характером, завжди викладаючись на полі до останнього. Тому зустріч обіцяла бути цікавою як для вболівальників, так і для самих учасників. Так і сталося.

 

У першому таймі гості володіли ініціативою, ґрунтовно влаштувавшись на половині поля наших дівчат. Посприяв такій ситуації швидкий гол, забитий «Восходом» на 5-й хвилині гри. М’яч потрапив у ворота команди «Спартак-Оріон» з 11-метрової позначки, на яку вказав арбітр зустрічі через гру рукою в карному майданчику наших гравців. Однак господарки поля швидко відповіли на пропущений гол. Вже на 8-й хвилині після подачі кутового Анна Іванова направила м’яч у сітку воріт суперниць. Але наступна ж атака «Восходу» повернула гостям перевагу: знову добивання після кутового, голкіпер «Спартак-Оріона» удар парирувала, але зафіксувати не змогла і він опинився в сітці. До кінця тайму «Восход» продовжував володіти ініціативою, на що миколаївські футболістки відповідали швидкими та гострими контратаками, але результату це не принесло.

  

Друга 30-хвилинка пройшла у рівній боротьбі. Гра розтягнулась на все поле, команди по черзі атакували, але не забували і про захист, тому цей тайм пройшов без голів.

А ось третій тайм розставив усі крапки над «і». Команди продовжили обмінюватись атаками, створюючи небезпечні моменти біля воріт один одного, але точнішою були гравці «Восходу». Херсончанки ще тричі потрапили  у сітку суперниць та здобули перемогу з рахунком 5:1.

Гра була насичена та продемонструвала сильні і слабкі сторони обох команд, тож тренерам буде над чим працювати для подальших результатів.         

       

https://ffmo.com.ua

Просмотров: 440 | Добавил: Лесничий | Теги: Восход (Ст. Маячка) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua