Четверг, 28.03.2024, 15:41
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Август » 14 » Всеукраїнські змагання серед голів сільських і селищних рад, голів та старост ОТГ. ФОТО
10:11
Всеукраїнські змагання серед голів сільських і селищних рад, голів та старост ОТГ. ФОТО

     З 9 по 12 серпня 2018 року в місті Скадовськ на однойменній навчально-спортивній базі громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос" відбулися Всеукраїнські спортивні змагання серед голів сільських і селищних рад, голів та старост об'єднаних територіальних громад.

     У змагані узяли участь 19 збірних команд областей, які змагалися у шашках, дартсі (жінки), волейболі, футзалі, шахах, гирьовому спорті, більярді (чоловіки), настільному тенісі (жінки, чоловіки).

     Наша область була представлена лише у одному виді спорту - футзалі. На жаль сільські і селищні голови і старости області не змогли або не захотіли узяти участь у змаганнях з інших видів спорту у складі збірної Херсонщини, не дивлячись на те, що вони отримали персональні запрошення до збірної команди області і участь у змаганнях не потрбувала жодних витрат, окрім, звичайно, моральних і фізичних, з їхнього боку.

     Команда з футзалу виступила достойно - не програвши жодного з трьох матчів (у групових змаганнях виграла у збірної Тернопільщини 4:3, зіграла унічию 1:1 з майбутнім срібним призером - збірною Житомирської області, обіграла збірну Сумської області 3:0 у стиковому матчі плей-офф і посіла 5 командне місце з 11 команд-учасниць).

     За нашу команду грали справжні сільські лідери у житті і спорті:
Володимир Іванович Гриньок, Архангельський селищний голова Високопільського району (63 роки),
Володимир Іванович Нудьга, в.о. старости села Воскресенка Іванівської ОТГ (59 років),
Сергій Вілійович Шматенко, голова сільської ради Виноградівської сільської ОТГ (48 років),
Юрій Іванович Калініч, в.о. старости села Новомиколаївка Іванівської ОТГ (47 років),
Роман Анатолійович Пустовой, голова сільської ради Ювілейної сільської ОТГ (40 років)
та "зовсім юний" Віктор Йосипович Довгий, Михайлівський сільський голова Нововоронцовського району (34 роки).

     Наша команда була найстаршою у змаганні з футзалу. І наші ветерани так і не дочекалися допомоги з боку більш молодого покоління голів і старост, які могли би посилити команду.

     Під час урочистого відкриття змагання відбулася і приємна подія для колосовського спорту Херсонщини. Голова ГО "ВФСТ "Колос" Олександр Мендусь та начальник відділу Національного Олімпійського комітету України Вікторія Веселова вручили Подяки та грошові премії Антоніні Кулагіній, майстру спорту України з вільної боротьби, чемпіонці України серед кадеток та молоді, чемпіонці Європи серед кадеток, чемпіонці світу серед кадеток з вільної боротьби 2018 року, мешканці села Приморське Скадовського району, студенці Херсонського вищого училища фізичної культури, та її тренеру Валерію Ціомашку, тренеру вищої категорії Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури, майстру спорту СРСР з вільної боротьби, вихідцю із села Веселе Бериславського району.

     На жаль, ми не можемо відзначити те, що відзначили наші сусіди запорожці у соціальних мережах: "Громадська організація "ВФСТ «Колос" у Запорізькій області разом з учасниками збірної команди висловлюють велику вдячність депутатам Запорізької обласної ради та управлінню молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації за цільову підтримку цього надзвичайно важливого для керівників органів місцевого самоврядування заходу".

     Нікому, крім самих учасників, нам дякувати.

     Учасники нашої збірної звертиються до усіх голів сільських і селищних рад, голів та старост об'єднаних територіальних громад із закликом не соромитися і не скромнічати, а проявляти ініціативу та взяти участь в аналогічних змаганнях у наступному році. І проявити себе можна вже скоро - 8 серпня в місті Бериславі відбудуться фінальні змагання обласної Колосіади "Краще спортивне село/селище/ОТГ Херсонщини 2018 року" з 8 видів спорту, де участь голови сільської або селищної ради обов'язкова.

ПРЕССЛУЖБА ТО «ВФСТ «КОЛОС»

У ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Просмотров: 640 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua