Четверг, 28.03.2024, 16:42
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2013 » Сентябрь » 23 » Всеукраїнські змагання з футболу "Хто ти, майбутній олімпієць?"
10:33
Всеукраїнські змагання з футболу "Хто ти, майбутній олімпієць?"
ПІДСУМКИ
Всеукраїнських змагань з футболу 2013 року серед збірних команд дівчат та юнаків 1997/98 рр.н. позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?».
     З 16 по 20 вересня п.р. в місті Скадовську на стадіоні «Колос» навчально-спортивної бази «Скадовськ» проходили Всеукраїнські змагання з футболу 2013 року серед збірних команд дівчат та юнаків 1997/98 рр.н. позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?».
     Це були заключні змагання за програмою з 9 видів спорту Всеукраїнських змагань 2013 року серед збірних команд дівчат та юнаків позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». У змаганні мало взяти участь по 8 команд дівчат та юнаків, заздалегідь заявлених, але 3 команди дівчат через фінансову скруту не змогли доїхати на них. Тому 5 команд дівчат грали за коловою системою у одне коло, а команди юнаків змагалися у два раунди: - І раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою в одне коло в двох відбіркових групах по 4 команди; - ІІ раунд – матчі «плей-офф», між командами, які посіли І-ІІ місця в групах – за призові місця, та між командами, які посіли ІІІ-ІV місця в групах – за V-VІІІ підсумкові командні місця.
     Наша збірна команда дівчат була укомплектована теперішніми і колишніми ученицями Каховської районної ДЮСШ «Колос» (директор Олексій Гурнаков), Цюрупинської ДЮСШ «Золота нива» (директор Анатолій Діденко), Нижньосірогозької районної ДЮСШ (директор Богдан Іванюк), Генічеської районної ДЮСШ (директор Едуард Годес), Скадовської районної ДЮСШ (директор Віктор Кравець), вихованками тренерів, Анатолія Сидоренка, Олексія Гурнакова, Сергія Юдіна, Сергія Зібніцького, Миколи Переверзєва, Віталія Дзюбенка. Наші дівчата у першому матчі здобули легку перемогу над збірною Житомирщини – 2:0, зіграла унічию 0:0 зі збірною Полтавщини, яка усім складом на нашу половину поля навіть не переходила, перемогла у важкому двобої збірну Запорізької області, наших головних конкурентів у загальнокомандній першості, з рахунком 2:0 і в заключному матчі здобули легку перемогу з рахунком 4:0 на чернівчанками, у якому наші тренери дали пограти усім запасним гравцям та навіть воротарю Вікторії Кисловій, яка не пропустила жодного м’яча у свої ворота за весь турнір, у ІІ таймі у полі. Таким чином наша збірна команда, набравши 10 очок, стала чемпіоном змагань, на ІІ місці з 6 очками збірна Запорізької області, на ІІІ, з 5 очками – полтавчанки.
     Золоті медалі завоювали Ганна Балаба з с. Чорнянка Каховського району, Інеса Романова з села Семенівка Каховського району, Анжела Семиженко, Олена Кордиш, Христина Іващенко з села Подо-Калинівка Цюрупинського району, Вікторія Кислова з смт. Нижні Сірогози, Анастасія Черняєва з смт. Новотроїцьке, Карина Бутильська, Яна Скряга, Вікторія Леончук, Анастасія Галай, Маргарита Стрюк з села Новомиколаївка Скадовського району, тренери Віталій Дзюбенко, Олексій Гурнаков і Сергій Юдін.
     Збірна юнаків Херсонщини комплектувалася на базі учнів Скадовської РК ДЮСШ (директор Віктор Кравець) та доповненими теперішніми і колишніми учнями Високопільської ДЮСШ, Чорнобаївської ДЮСШ (директор Василь Чернявський), Бериславської ДЮСШ (директор Юрій Сорочинський), Херсонської міської ДЮСШ №3 (директор Микола Сакович), вихованцями тренерів Олександра Наконечного, Сергія Ярового, Івана Іванова, Сергія Черноусова, Ігоря Нойка, Юрія Сорочинського, Сергія Кашталяна, Ігоря Ржеутського.
     Наші хлопці у груповому турнірі зіграли 1:1 із запоріжчанами, виграли 3:0 у збірної Чернівецької області та 4:1 у сусідів, миколаївців, і з 7 очками з І місця вийшла до півфіналу. У півфіналі у не дуже важкому поєдинку здолали житомирчан – 1:0, а у фіналі ніби вже бачене – знову одногрупники запоріжці і нову нічия – 1:1. Але у фіналі нічиїх не буває – серія пенальті. Вважається, що серія пенальті – це лотерея, але наш воротар Олексій Котик і наші суперники доказали, що вправність та залізні нерви у серії пенальті з рахівниці не скидаються і тому наші перемогли у серії – 3:1, загальний рахунок матчу – 4:2. Бронзові призери – житомирчан, які у матчі за ІІІ місце перемогли полтавчан з рахунком 2:0.
      Чемпіонами змагань стали Владислав Жавко з села Чорнобаївка Білозерського району, Сергій Давиденко з смт. Високопілля, Олексій Котик з м. Берислава, Владислав Курман з села Широке Скадовського району, Іван Рудь з села Новомиколаївка Скадовського району, Денис Жалдун, Віктор Мельниченко, Володимир Богданов, Микола Зінченко, Денис Бойко, Максим Гаврилюк, Сергій Горохов усі з м. Скадовська, тренер Олександр Меркун.
     Обидві наші команди, як і інші призери змагань, були нагороджені пам’ятними кубками, медалями та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України, наша Вікторія Кислова була визнана кращим воротарем турніру, а Владислав Жавко – кращим нападаючим, і отримали ще по одній медалі та диплому. Профінансувала змагання Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (проживання і харчування учасників, тренерів, суддів, нагородна атрибутика тощо), а участь наших збірних команд відбулася за рахунок фінансової підтримки підприємства об’єднання громадян «Навчально-спортивна база «Скадовськ» ВФСТ «Колос» АПК України (директор Леонід Пасічник).
     Завдяки цим двом перемогам наших футболісток і футболістів Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України стала переможцем у загальнокомандній першості Всеукраїнських змагань 2013 року серед збірних команд дівчат та юнаків позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Загальнокомандна першість визначається за більшим числом І командних місць у 9 видах спорту. До змагань з футболу у нас було два І командних місця – у вільній боротьбі і боксі, і якби ми віддали, хоча б одне перше місце у футболі нашим головним конкурентам – запоріжчанами, то і у загальнокомандній першості ми б їм поступилися (у них також було два І командних місця, але у них, на відміну від нас, було ще два ІІ командних місця). І що зовсім цікаво, що ні Херсонська, ні Запорізька обласні організації ВФСТ «Колос» АПК України, на відміну від інших регіональних організацій, не фінансуються з обласних бюджетів. Так може у такий кризовий період у державних фінансах перестати і їх фінансувати – зекономимо чималі кошти, а можливо і результати у них піднімемо?
Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В.А.Роль
     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".
Просмотров: 1390 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Сентябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua