Среда, 24.04.2024, 20:58
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Июнь » 12 » Всеукраїнські змагання з футболу серед ветеранів
15:55
Всеукраїнські змагання з футболу серед ветеранів

     ПІДСУМКИ

проведення Всеукраїнських фінальних змагань з футболу «Єдина країна» ВФСТ «Колос» АПК України 2014 р. серед ветеранів

     З 08 по 11 червня п.р. в місті Генічеську Херсонської області на міському стадіоні «Будівельник» відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футболу «Єдина країна» 2014 року серед команд ветеранів Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України (надалі змагання).

     Організували, профінансувала і провела змагання Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь).

     Змагання відбулися за організаційної та фінансової підтримки Генічеської райдержадміністрації (голова РДА Сергій Коржевий, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Лілія Філіппова), Генічеської міської ради (секретар міськради Юрій Кукса), Генічеської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України (голова Леонід Ропан), приватного сільгосппідприємства «Україна» с. Щорсівка Генічеського району Херсонської області (директор підприємства Василь Коберник).

     Ці змагання також відбулися за ініціативи, наполяганню та організаційної підтримки голови Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Анатолія Голованя.

     Змагання проводились за правилами клубу «Шкіряний м’яч» у двох вікових категоріях: «Kolos stars» – 1974-1965 років народження та «Kolos superstars» – 1964 р.н. і старші.

 

 

Усього в турнірі взяли участь 8 команд, по 4 в кожній віковій категорії  з 3 областей України і змагання в кожній віковій групі проводилися за коловою системою в одне коло (результати матчів та турнірні таблиці додаються). У змаганні узяли участь команди:

     - «Kolos stars» – «Колос» збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, «Ветеран» збірна команда Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області, «Таврія» смт. Новотроїцьке Новотроїцького району Херсонської області, «Україна» с. Щорсівка Генічеського району Херсонської області;

     - «Kolos superstars» – «Колос» збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, «Надія» с. Воскресенка Іванівського району Херсонської області, «Таврія» смт. Новотроїцьке Новотроїцького району Херсонської області та «Аксакал» м. Генічеськ Генічеського району Херсонської області.

     У результаті проведених змагань чемпіоном Всеукраїнських фінальних змагань з  футболу «Єдина країна» 2014 року серед команд ветеранів у віковій категорії «Kolos stars» стала збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України (представник команди Світлана Рябота), яка виграла усі 3 матчі: у команд «Ветеран» з рахунком 5:1, «Україна» – 5:0, «Таврія» – 6:1.

     Чемпіонами змагань стали Андрій Брагинець, Валерій Бубнов, Валентин Олепір, Геннадій Чепіга, Сергій Ковальов, Сергій Курчлех, Ігор Долгошеєв, Андрій Марченко, Заза Манія, В’ячеслав Марусич, Владислав Гордієнко, Олег Ткаченко, Сергій Лупінос, Віталій Манківський, Валерій Говоров, Юрій Чумак, Василь Пилипенко.

     Срібний призер – збірна команда «Ветеран»  Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області, яка обіграла «Україну» з рахунком 5:2 і «Таврію» – 4:1.

     На ІІІ місці команда «Україна» с. Щорсівка Генічеського району Херсонської області, яка перемогла «Таврію» з рахунком 3:1.

     У віковій категорії «Kolos superstars» чемпіоном також стала збірна команда Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України (представник команди Анатолій Головань), яка також виграла усі 3 матчі: у команд «Надія» з рахунком 4:1, «Аксакал» – 3:1, «Таврія» – 5:0.

     Інші місця на п’єдесталі пошани були виявлені лише за додатковими показниками (краща різниця забитих і пропущених м’ячів), так як дві команди-претендентки на срібло і бронзу набрали однакову кількість очок.

     На ІІ місці команда «Аксакал» м. Генічеськ Генічеського району Херсонської області, яка перемогла «Таврію» з рахунком 3:1, і зіграла унічию з «Надією» – 1:1.

     Бронзовий призер команда «Надія» с. Воскресенка Іванівського району Херсонської області, яку очолював та й сам грав у складі команди сільський голова Володимир Нудьга.

     Усі команди-призери були нагороджені пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів, гравці команд-призерів золотими, срібними та бронзовими медалями, значками та дипломами відповідних ступенів Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

     Прикро, що на участь у змаганні відкликнулося так мало обласних організацій ВФСТ «Колос» АПК України. Зрозуміло, що в країні військово-політична та фінансово-економічна криза. Але на неявку багатьох команд вплинув психологічний фактор: деякі керівники, особливо ті, що дивляться російське телебачення думають, що в Херсонській області, а точніше на адміністративному кордоні з Кримом, ось-ось почнеться ситуація аналогічна в Луганській і Донецькій областях. Не почнеться! Немає у потенційних сепаратистів абсолютно ніякою підтримки населення на Херсонщині. Закликаємо: не слухайте панікерів, не бійтеся, у нас все мирно і спокійно, навіть озброєного військового складно побачити, а блок-пости вже потихенько розбирають.

     Приїжджайте, ласкаво просимо, до Скадовська на дитячі футбольні змагання, які відбудуться у липні п.р.

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України                                           В.А.Роль 

                               

На знімку: парад ветеранів. Фото В. Роля

                         

На знімку: грають "Аксакал" та "Колос". Фото В. Роля

      

На знімку: класичний удар майстра спорту Володимира Лебідя. Фото В. Роля

Просмотров: 971 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua