Среда, 24.04.2024, 01:36
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Ноябрь » 3 » Всеукраїнський турнір з футболу "Золота осінь Херсонщини"
15:10
Всеукраїнський турнір з футболу "Золота осінь Херсонщини"

     2 листопада в смт. Чулаківка, що в Голопристанському районі на Херсонщині, було завершено дитячий турнір з футболу серед команд 2004-05 та 2006-07 рр.н. «Золота осінь Херсонщини – 2016 року».

     Звітний турнір відбувся завдяки системній та плідній підтримці Голови  Херсонської обласної державної адміністрації Гордеева  Андрія Анатолійовича. 

     Дякуючи підтримці п. Гордеева А.А., діти – учасники змагань отримали можливість зіграти на чудовому футбольному полі, отримати за підсумками змагань чудові призи та подарунки від організаторів турніру.

     В заключний день відбулися фінальні ігри турніру, які й визначили переможців та призерів змагань.

     Серед команд старшої вікової групи 2004 -05 рр.н. в звітний день відбулися «бронзовий» та «золотий» матчі цього турніру. В «бронзовому» матчі, за трете місце зійшлися команди, які за підсумками групового етапу змагань посіли 3 та 4 – е місця, а саме: ФК «Вікторія» смт. Чулаківка та ДЮСШ м. Бориспіль. Видовищний матч, який відбувся за шаленої підтримки місцевих вболівальників, що підтримували команду «Вікторія» з Чулаківки. Безкомпромісна боротьба в основний час матчу так і не виявила переможця – 2:2. В серії післяматчевих пенальті перемогу здобули Чулаківські футболісти, які більш вправно реалізували удари з «точки» - 5:4 на користь ФК «Вікторія».

     Ця перемога стала сенсаційною для організаторів змагань, оскільки ФК «Вікторія» вперше виступала в таких представницьких змаганнях Всеукраїнського масштабу.

      Голова обласної адміністрації Херсонської області п. Гордеев, відразу привітав переможців звітного матчу та зазначив, що юнаки з Чулаківки з честю представили футбольну Херсонщину з перемогою та здобуттям бронзових медалей звітного турніру.

     В «золотому» матчі в цій віковій групі зустрілись ДЮСШ Рокитнянського району Київської області та ФК «Переможець» м. Київ. З рахунком 4:2 перемогу здобули юні футболісти з Київщини. Тренер команди Калинський Олександр Михайлович, зазначив, що цей турнір було організовано на найвищому рівні, якісні умови проживання та харчування, чудовий футбольний майданчик та чіткий графік руху транспорту, що забезпечував підвіз футболістів до місця проведення змагань. Також Олександр Михайлович зазначив, що залюбки прийме чергове запрошення до участі у наступних турнірах на Херсонщині. Такі самі думки висловлювали всі без винятку тренери команд – учасниць змагань.

     У молодшій віковій групі перемогу у фінальному двобої з командою ДЮСШ м. Бориспіль здобули також юні вихованці Київського обласного  футбольного клубу ПФК «Рось» м. Біла Церква, тренер команди Бондарь Руслан. Організаційний комітет змагань, який очолював Голова Херсонської обласної державної адміністрації п. Гордеев А.А., високо оцінив роботу тренерів команд учасниць та щиро подякував їм за плідну роботу з виховання футбольної молоді.

     В матчі за трете місце у молодшій віковій групі зіграли юні футболісти ФК «Майстер м’яча» з м. Харкова та ДЮК «Ірпінь – 2006 р.н.» . В цьому двобої перемогу здобули юні Ірпінські футболісти, як стали бронзовим призерами змагань.

     Кращими гравцями турніру у складі кожної команди були визнані:

2004 -05 рр.н.

1. ДЮСШ Рокитнянського району – Ряднина Сергій

2. ФК «Переможець» - Хистов Віктор

3. ДЮСШ м. Бориспіль – Баканов Дмитро

4. ФК «Вікторія»  - Передельський Віктор

2006 -07 рр.н.

1. ПФК «Рось» - Степаненко Сергій

2. ФК «Переможець» - Недашківський Данііл

3. ФК «Майстер м’яча» - Сердюк Антон

4. ДФК «Ірпінь – 2006 р.н.» - Сердюков Олексій

5. ДФК «Ірпінь – 2008 р.н.»  - Андрійченко Євген

6. ДЮСШ м. Бориспіль – Запорожан Сергій

7. ДЮСШ – 1 Сімановський Ігнат

Кращими гравцями в ігрових амплуа були названі:

2004 -05 рр.н.

Кращий воротар – Ілля Новіков – ДЮСШ м. Бориспіль

Кращий захисник – Коломієць Володимир – ДЮСШ Рокитнянського району

Кращий півзахисник – Климук Вдадислав – ФК «Вікторія» смт. Чулаківка

Кращий нападник – Педченко Андрій – ФК «Переможець» м. Київ

Кращий гравець – Козаченко Віталій – ДЮСШ Рокитнянського району

Серед дітей 2006 -07 рр.н.

Кращий воротар – Філатов Степан – ФК «Майстер м’яча» м. Харків

Кращий захисник – Денисенко Дмитро – ДЮСШ – 1 м. Київ

Кращий півзахисник – Звягінцев Володимир – ДЮСШ – 1 м. Київ

Кращий нападник – Жела Марян – ДФК «Ірпінь – 2006 р.н.»

Кращий гравець – Ткач Максим – ПФК «Рось» м. Біла Церква.

     На церемонії нагородження були присутні: голова Голопристанської районної державної адміністрації Кравченко – Скалозуб Олена Валентинівна, яка щиро привітала юних футболістів з завершення змагань та запросила футболістів на нові турніри в Херсонській області, зазначивши те, що буде рада гостинно привітати всіх учасників майбутніх змагань.

     Начальник Херсонського відділення Комітету з Фізичного виховання МОН україни – Кан Юрій Борисович у своєму вітальному слові зазначив, що футбольна Херсонщина має честь щиро вітати учасників змагань з успішним завершенням турніру та наголосив на тому, що наступні турніри, які будуть проходити на Херсонщині будуть прийняті на найвищому організаційному рівні.

     Свої вітання учасникам, переможцям та призерам передав Голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Гордеев, який привітав з перемогою юних футболістів з Київщини та зазначив, що й надалі готовий системно працювати на розвиток дитячо-юнацького футболу, та запросив всіх учасників змагань на наступні турніри серед дитячо-юнацьких команд.

     Також п. Гордеев зазначив, що як Голова Херсонської обласної державної адміністрації готовий ініціювати програмні заходи з розвитку та популяризації дитячо-юнацького футболу на Херсонщині та чітко їх виконувати, принагідно подякувавши Федерації футболу України за підтримку у всіх заходах, які направлені на розвиток саме дитячо-юнацького футболу.

     Фотоматеріали змагань див у розділі "Фотогалерея".

Валерій Золотухін, начальник відділу юнацького футболу Федерації футболу України

Просмотров: 604 | Добавил: Лесничий | Теги: Чулаківка, ФФУ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua