Воскресенье, 08.09.2024, 01:41
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Февраль » 15 » ХОДЮФЛ Футзал (фото)
08:29
ХОДЮФЛ Футзал (фото)

     12 - 13 лютого в місті Берислав у спорткомплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу сезону 2015/2016 років серед команд юнаків 1998/1999 років народження.

     Юнаки цього віку є випускниками як позашкільних навчальних закладів спортивного профілю, так і Ліги.

     На І етапі – відбіркових групових змаганнях, узяло – 16 з 14 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю, які змагалися у чотирьох відбіркових групах. Так як ІІ етап у цій віковій категорії не передбачений Регламентом, то по 2 кращих команди з кожної групи відразу потрапляли до ІІІ етапу – фінальних змагань.

Фінальну вісімку склали команди:

 

  •  «Берислав» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва);
  • «Олешшя» Цюрупинський район (ДЮСШ Цюрупинської районної ради);
  • «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради);
  • «Колос» Каховський район (Каховська районна ДЮСШ «Колос»);
  • «Джарилгач» Скадовський район (Скадовська районна КДЮСШ);
  • «Енергія» м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради);
  • «Кристал - 99» м. Херсон (Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал»);
  • «Освіта - 99» м. Херсон (КДЮСШ Управління молоді та спорту облдержадміністрації).

     На урочистому відкритті фінальних змагань команди привітали і побажали перемог у футболі і житті:

- Валерій Корибут, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації;

- Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, депутат Бериславської районної ради;

- В’ячеслав Роль, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

     У І груповому раунді фінальних змагань команди були розділені на у дві підгрупи по 4 команди кожна, у яких вони змагалися за коловою системою у одне коло. При чому команди з однієї відбіркової групи І етапу змагалися у одній підгрупі і між собою не грали – їм зараховувалися результати матчів між собою  у І етапі.

     У ІІ нокаут-раунді по дві кращі команди з кожної підгрупи розіграли між собою за системою «плей-офф» призові місця, а команди, що посіли у підгрупах треті і четверті місця аналогічно мали розіграти між собою V - VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

     На цих змаганнях було практично все, як у дорослому футболі: і шалені швидкості, і чоловіча боротьба без прибирання ніг в стиках, і травми, навіть з викликом швидкої допомоги. Ось чого не було, так це відпрацьованих на тренуваннях, продуманих тактичних дій. Сила вже є, а футбольного розуму треба ще набиратися. Всім.

     Практично усі команди не радували якісним довершеним футзалом, але ДЮСШ, які делегували команди у фінал, і Ліга можуть пишатися своєю багаторічною працею і своїм кінцевим «виробом»: нормальними хлопцями, які стають мужиками, і підготовленими футболістами, які через рік-другий-третій при належній підтримці стануть провідними гравцями команд як обласного рівня, так і можливо рівня більш високого.

     На підставі технічних результатів фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу сезону 2015/2016 років серед команд юнаків 1998/1999 років народження ХОДЮФЛ (додаються) чемпіонами області та золотих медалей стала команда, представниця сільського футболу, «Освіта Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, директор Юрій Сорочинський).

     Золоті медалі вибороли вихованці тренерів Віктора Бондаренка та Юрія Сорочинського футзалісти Артем Бойко, Станіслав Гавриляк, Іван Гусєв, Юрій Павленко,Олександр Ісаченко, Павло Соколан, Сергій Фурсик, Володимир Ботаков.

     На ІІ місці підопічні тренера Олега Бутенка – «Освіта-99» м. Херсон (КДЮСШ Управління молоді та спорту облдержадміністрації, директор Віктор Бербенцев), на ІІІ – команда тренера Сергія Корольського «Енергія» м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради, директор Петро Бойко).

     Команда - переможниця та команди - призерки були нагороджені пам'ятними призами (кубками) та дипломами, а гравці цих команд – медалями та дипломами управління молоді та спорту облдержадміністрації.

     Під час урочистого закриття змагань і нагородження переможців усі команди - призерки змагань, уболівальники та організатори вітали з днем народження одного із арбітрів змагань Євгена Авраменка, якому виповнилося 24 роки. Євген один з найперспективніших арбітрів області.

     Змагання відбулися за організаційної підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), обласної федерації футболу (голова федерації В’ячеслав Богун), обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславської, Каховської, Скадовської, Цюрупинської райдержадміністрацій і районних рад, Каховської і Новокаховської міських рад, батьків учасників.

     Провела змагання обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

     Змагання були також своєрідною підготовкою до головних обласних змагань року – VІІІ спортивних ігор молоді Херсонщини 2016 року, присвячених 25 річчю Незалежності України. На початку березня хлопці знову зійдуться у безкомпромісній боротьбі на футзальних майданчиках: відбудуться зональні змагання І етапу Ігор з футзалу серед збірних команд міст (обласного значення) і районів області.

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

на знімку: призери разом. Фото В. Роля

 

на знімку: рівняння на прапор. Фото В. Роля

 

на знімку: "заплутався" м’яч. Фото В. Роля

Просмотров: 739 | Добавил: Лесничий | Теги: ХОДЮФЛ Футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua