Четверг, 25.04.2024, 15:02
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Июль » 9 » "Кристал" зіграв дві контрольні зустрічі
07:54
"Кристал" зіграв дві контрольні зустрічі

     Херсонський "Кристал" зіграв другий контрольний матч у рамках підготовки до чемпіонату України серед команд другої ліги. Суперником став МФК "Миколаїв-2", який теж готується до чемпіонату.

     Матч розпочався у невисокому темпі, за невеликої переваги господарів. До справжньої небезпеки біля воріт обох команд справа не доходила десь до 20 хвилини. Поступово Кристал перехопив ігрову ініціативу та почав створювати моменти. Цой зробив подачу зі штрафного майже від кутового прапорця, а Барладим пробив головою трохи вище воріт.

     На 23 хвилині рахунок все ж таки було відкрито. Подача з кутового завершилася порушенням правил проти Миколи Жовтюка у штрафному майданчику миколаївців. Цой впевнено реалізував пенальті, розвівши воротаря та м’яч по різних кутах.

     Ще до перерви наші футболісти могли подвоювати рахунок, але раз за разом бракувало влучності Барладиму,  Хіманичу та Гливому. Перша половина зустрічі так і завершилася мінімальною перевагою нашої команди.

     Після перерви у Кристала відбулися заміни. Замість Бурли вийшов Крюков, замість Жовтюка – Михайленко, Цоя змінив Геловані, Хіманича – Ігнатьєв, а Барладима – Брижчук.

     З появою на лівому фланзі Брижчука, креативу на полі помітно побільшало. Декілька разів Антон ефектно перегравав опонентів та загострював гру. Кульмінацією цих дій став момент на 60 хвилині, коли Брижчук увірвався до штрафного майданчика господарів та зробив передачу на Владислава Ігнатьєва, який і вразив ворота – 0:2.

     Ще за дві хвилини Владислав зробив дубль. Малиш виконав довгу передачу на Гливого, той п’ятою зумів віддати на Ігнатєва, який влучно пробив у порожній кут воріт – 0:3.

     Окрім двох забитих м’ячів Ігнатьєв встиг заробити вилучення після того, як грубо порушив правила проти гравця миколаївців. Але за домовленістю, у цьому матчі можна було змінювати вилучених гравців, тому його місце на полі зайняв Артем Остроконь.

     У час, що залишився наша команда продовжувала володіти ігровою ініціативою, та не дозволяла створювати небезпеку біля власних воріт.

     Підготовка триває, на перегляд приїжджають нові гравці. Хто з них поповнить ряди херсонського Кристала покаже час. Наступний матч наша команда зіграє 7 липня в Одесі проти представника першої ліги – ФК Балкани (Зоря, Одеська обл.).

     МФК Миколаїв-2 – МФК Кристал Херсон 0:3

Голи: Цой, 23 (п), Ігнатьєв, 60, 62

Миколаїв-2: Жемчужний, Змієвський, Барський, Ялосовецький (Кучеренко, 79), Коломієць (Студенко, 31), Пасічник, Мінін, Барахович (Говорун, 59), Сахатський (Жаботенко, 75), Вітенко, Морозов
Запасні: Якубенко, Березянський, Солдатов
Головний тренер: В’ячеслав Мазараті

Кристал: Бурла (перегляд), (Крюков, 46), Малиш, Жовтюк (Михайленко, 46), Чаус (перегляд) (Карась, 87), Лаптєв, Цой (Геловані, 46), Меженський (перегляд), Хіманич (перегляд) (Ігнатьєв, 46, Остроконь, 74), Гливий, Барладим (Брижчук, 46), Черкашенко. 
Головний тренер: Олександр Овчинніков.

        "Кристал" провів свій третій контрольний матч у рамках підготовки до Чемпіонату України серед команд другої ліги. Цього разу суперником нашої команди були першолігові Балкани. Матч відбувався в Одесі.

Балкани у якості фаворита трохи активніше почали матч, проте кристалівці з перших хвилин дали зрозуміти, що не збираються поступатися на жодному клаптику поля. І хоча невелика територіальна перевага Балкан зберігалася майже увесь перший там значно гострішими виглядали саме херсонці. Барладим мав дві чудові нагоди відзначитися. Спершу з вигідної позиції Андрій банально не влучив по м’ячу, а у другій спробі після передачі з правого флангу від Гливого пробив у стійку. До перерви стійка ще раз виручила Балкани, коли знову подача з правого флангу завершилася зрізкою захисника у власні ворота. Кристал зрештою таки забив. Сергій Цой виконав подачу з кутового точно на голову Жовтюку і Микола відзначився дебютним взяттям воріт за херсонську команду – 0:1. Перерва.

На самому початку другого тайму наша команда могла збільшувати перевагу, але трохи забракло везіння аби заштовхати м’яча у ворота Лукаша після подачі чергового кутового. Все ж другий м’яч таки влетів у ворота Балкан. Представники першої ліги намагалися масовано атакувати та зрештою помилилися віддавши м’яч у ноги Цою, який не вагаючись вивів Барладима віч-на-віч з воротарем. Андрій впевнено переграв опонента та зробив рахунок 0:2 на користь Кристала.

Андрій Пархоменко відреагував на розвиток подій у матчі цілою низкою замін. Як результат Балкани збільшили тиск на ворота Крюкова, але наша команда продовжувала відповідати небезпечними контратаками. Найреальніша нагода відзначитися була у Михайлова, проте воротар господарів був на місці та відбив удар Олександра у кут.

Балкани відіграли один м’яч буквально  з нічого. Лукаш вибив м’яча вперед, Райчев вдало поборовся у штрафному проти Лаптєва та влучно пробив повз Крюкова 1:2.
Господарі продовжували тиснути на ворота Кристала, але наші футболісти відстояли переможний результат до фінального свистка. Ця перемога стала для Кристала вже третьою з трьох можливих у рамках літнього міжсезоння. Наступний контрольний матч наша команда зіграє 11 липня в Херсоні проти ФК Нікополь. Початок матчу о 17:30.

07.07.2018
Контрольний матч
м.Одеса (Чорноморка), просп. Свободи, 33

Балкани Зоря – МФК Кристал Херсон 1:2 (0:1)
Голи: Райчев, 73, Жовтюк, 42, Барладим, 55.

Балкани: Лукаш (Паламарчук, 56), Чернишов (В.Златов, 56), Саламаха (Гончаренко, 56), Любчак (Юречко, 56), Платунов (Опря, 56), Ільницький (Георгієв, 56), К.Пархоменко, М.Златов, (Гузенко, 56), Герасимець (Тропанець, 56), Паламар (Райчев, 56), Болокан (Кабанюк, 56).  

Кристал: Крюков, Жовтюк, Малиш, Чаус (перегляд) (Карась, 32), Лаптєв (Клюс, 66), Цой (Сухомлин, 79), Михайленко (Меженський(перегляд) 46), Геловані (перегляд) (Михайлов, 60), Брижчук, Гливий (Черкашенко, 65), Барладим (Остроконь, 81).
Запасні: Бурла (перегляд).

 mfckrystal.com

Просмотров: 441 | Добавил: Лесничий | Теги: Кристал (Херсон) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua