Четверг, 25.04.2024, 13:17
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2019 » Октябрь » 11 » Ліга Чемпіонів УЄФА з футзалу: "Продексім" виходить до наступного раунду
09:54
Ліга Чемпіонів УЄФА з футзалу: "Продексім" виходить до наступного раунду

     Підопічні Хаві Родрігеса здолали «Халле Гоойк», заздалегідь оформивши перепустку до елітного раунду Ліги чемпіонів.

     Другий матч у своєму квартеті херсонці провели з лідером за підсумками першого ігрового дня – бельгійським «Халле Гоойк», який є господарем міні-турніру у групі 2.

     Основні події першої половини зустрічі відбулися трохи більше ніж за хвилину до свистка на перерву. Роніньо знадобилося менше тридцяти секунд, аби оформити дубль, подарувавши своїй команді комфортний гандикап перед другим таймом.

     Спочатку Томіч помилився на власній половині майданчика, чим скористався Білоцерківець. Микола перехопив м'яч, викотивши його на грузинського бразильця, який вразив дев'ятку воріт суперника. Вдруге «десятка» херсонців відзначився після обіграшу з Сорокіним, котрий вивів Роніньо на порожні ворота, і той не схибив.

     Після відпочинку доволі швидко у воротах підопічних Фернандо Гонсалвеша побував і третій м'яч. Шотурма підхопив м'яч після помилки бельгійців у центрі поля та віддав на Корсуна. Ігор спочатку вдало прибрав Бернардеса, а потім влучно поцілив у верхній кут воріт Замарелло.

«Халле Гоойк» відквитав один м'яч завдяки стандартному положенню. Роніньо сфолив на Замарелло. Зі штрафного пробивав Діого, і після його пострілу м'яч, рикошетом від Ланка, залетів у володіння Ципуна.

Втім, на початку заключної десятихвилинки зустрічі «мельники» остаточно вирішили всі питання. Роніньо виборов м'яч у центрі поля та віддав на Волянюка. Михайло точною передачею знайшов Даніеля який повернув херсонцям перевагу у три м'ячі.

Бельгійці спробували скортити різницю у рахунку, застосовуючи штучну більшість, однак, двічі за це поплатилися. Спочатку Корсун, а потім Зварич по черзі вразили порожні ворота опонентів ударами зі своєї половини поля.

Наприкінці зустрічі захист херсонців дав збій. Спочатку Карпес відзначився результативним ударом з гострого кута, а потім Патіас скористався сумбуром у штрафному майданчику українців, вразивши ворота Савенка. Однак, останнє слово лишилося за командою Хаві Родрігеса. Бессалов розпочав швидку контратаку гостей, а точним ударом її завершив Зварич, перегравши Греллу, який виконував роль воротаря.

Тож, перемога з рахунком 7:3 дарує херсонцям перепустку до елітного раунду, оскільки у другому матчі нашого квартету «Бенфіка» здолала «Араз» – 7:0, залишивши азербайджанців без набраних очок. Нині саме лісабонці з чотирма очками в активі очолюють групу 2, випереджаючу українську команду лише за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м'ячів. Третю сходинку з трьома пунктами посідає «Халле Гоойк».

«Халле Гоойк» (Бельгія) – «Продексім» (Україна) – 3:7 (0:2)
Голи: 
Діого (26), Карпес (37), Патіас (39) – Роніньо (19, 20), Корсун (24, 32), Даніель (31), Зварич (35, 40)
Попередження: Карпес (37)

"Халле Гоойк": Альдо Редіво (Марко Замарелло, 21) – Валентін Дужаке, Діого, Лео, Рафаель Тейшейра, Драган Томіч, Карпес, Габріель Грелло, Алессандро Патіас, Веслі Маленгро, Маноель Бернардес, Матео Кордьє, Тьяго Ван Беек

«Продексім»: Кирило Ципун (Юрій Савенко, 36) – Даніель, Віталій Скорий (к), Роніньо, Михайло Волянюк, Ігор Корсун, Михайло Зварич, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Дмитро Сорокін, Максим Бессалов, Євген Ланко, Давид Річард

Зазначимо, що остаточний розподіл місць у групі стане відомим за підсумками суботніх матчів. О 18:30 «Продексім» зіграє з «Аразом», а трьома годинами пізніше «Халле Гоойк» протистоятиме «Бенфіці».

Прес-служба Асоціації футзалу України

Просмотров: 307 | Добавил: Лесничий | Теги: Ліга чемпіонів УЄФА з футзалу, Продексім | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Октябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua